Tészta:
- 35-40 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 5 dl tej
- pici cukor
- kb. 1 dl olaj
- csipet só
Rátét:
- 1 nagy csomag szeletelt bacon
- fokhagymás tejföl
- 2-3 felkarikázott vöröshagyma
- 15-20 dkg trappista sajt
Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos tejben, pici cukorral a Gyorskelesztőben. Az így kapott kovászt, és a tészta többi hozzávalóját összedolgozzuk, és 20 perc alatt megkelesztjük. A Szilikon sütőlapot tepsibe tesszük, majd szépen eloszlatjuk a kelt tésztát rajta. Megkenjük a fokhagymás tejföllel, befedjük a szalonnával, rátesszük a karikázott hagymát, végül a tetejét megszórjuk a Konyhai Malom segítségével lereszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb 45 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése